Společné činnosti rodičů a dětí - Prokopová, Alena (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá tématem společných činností dětí a rodičů, jejich vzájemnou interakcí a způsobem trávení volného času v rodině. Teoretická část je zaměřena na problematiku rodiny, volného času, vývojová specifika dítěte předškolního věku a důležitost hry v dětství. V praktické části se práce věnuje kvalitativnímu výzkumu realizovaném pomocí metody hloubkového polostrukturovaného rozhovoru s rodiči dětí předškolního věku.
Common activities for parents and their children
Keywords: Rodina; společné činnosti; předškolní období; volný čas; Family; common activities; preschool period; leisure time