Zhodnocení komunitního plánování sociálních služeb v regionu Písek - Jandová, Olga (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu komunitního plánování sociálních služeb a zhodnocení výsledků procesu komunitního plánování v regionu Písek. V teoretické části ja charakterizována problematika sociálních služeb a nastíněn proces komunitní práce a komunitního plánování sociálních služeb. Praktická část se zabývá zhodnocením naplňování cílů stanovených v Komunitním plánu sociálních služeb Písek.
Evaluation of Community Planning of Social Services in Písek Region
Keywords: sociální služby; komunitní práce; komunitní plán; komunitní plánování sociálních služeb; anylýza; zhodnocení; region Písek.; social services; community work; community plan; community planning of social services; evaluation; Písek region.