Výuka výslovnosti v učebnicích anglického jazyka pro 2. stupeň ZŠ - Skalská, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou výuky výslovnosti anglického jazyka, konkrétně jde o porovnání pěti učebnicových řad, které se v současnosti běžně užívají na základních školách. Cílem práce je zjistit, jak se výuce tohoto jazykového prostředku věnují, a zda obsahy učebnic z hlediska výslovnosti odpovídají hodnotícím kritériím.
Pronunciation teaching in textbooks of English for lower secondary school level
Keywords: Klíčová slova: výslovnost; učebnice; výuka; metoda; cíl; Key words: pronunciation; textbook; teaching; method; aim