Sledování a statistické vyhodnocení rozhodujících provozně ekonomických parametrů vybrané skupiny traktorů s vysokými výkony motorů - Vítovec, Drahomír (Jihočeská univerzita, 2016)
Náplní této bakalářské práce je vyhledání a vyhodnocení rozhodujících provozně ekonomických ukazatelů u statisticky významné skupiny traktorů vyšší výkonové třídy. Ty totiž vykazují vysokou hladinu nahodilosti a je proto velmi obtížné je předem stanovit. Z těchto provozně ekonomických ukazatelů byly vybrány náklady na opravy a údržbu, které byly získány z faktur, účetních výkazů a výsledků hospodaření zemědělských podniků. Tyto náklady byly sledovány vzhledem k době provozu těchto traktorů.
Monitoring and statistical evaluation of critical operational and economic parameters of the selected group of tractors with high performance engines
Keywords: John Deere; traktor; náklady; opravy; John Deere; tractor; costs; repairs