Spokojenost s návštěvou ZOO Hluboká - Pangrác, Čeněk (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této práce bylo zjistit, jaké služby návštěvníci pokládají za nejvíce významné a jak jsou s konkrétními službami v ZOO Hluboká spokojení. Analýzou získaných dat byl získán přehled o tom, jak ZOO naplnila očekávání návštěvníků a tudíž, jakou má šanci, že návštěvník přijde znovu nebo ZOO doporučí známým. Praktické využité této práce spočívá v možnosti rozvoje návštěvnosti ZOO Hluboká na základě analýzy dat získaných primárním výzkumem. Výsledky práce ukázaly, že ZOO nenaplnila všechny potřeby návštěvníků.
Visitors' satisfaction with ZOO Hluboká
Keywords: ZOO Hluboká; spokojenost; služby; návštěvník ZOO; ZOO Hluboká; satisfaction; service; ZOO´s visitor