Speciálně pedagogický přístup uč. MŠ k dítěti s kochleárním implantátem. - Stieblerová, Silvie (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zaměřuje na dítě s kochleárním implantátem v mateřské škole, naplňování jeho potřeb a začlenění do kolektivu. Zjišťuje individuální přístup učitelky v mateřské škole Větrná v Českých Budějovicích, spolupráci mezi rodinou a mateřskou školou. Dále sleduje pooperační logopedickou péči.
Specific pedagogical approach teacher kindergarten a child with a cochlear implant.