Rozvojové strategické záměry Jihočeského letiště České Budějovice a.s. - Ladmanová, Martina (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé diplomové práce je stanovení základní strategické podnikatelské pozice společnosti Jihočeské letiště České Budějovice a.s. na trhu. Ukáži, jaké externí a interní faktory by letiště nemělo při této činnosti opomenout. Dalším cílem je specifikovat rozvojové strategické záměry Jihočeského letiště České Budějovice a.s., včetně etapizace jejich realizace a orientační finanční náročnosti.
Strategic development concept of the South Bohemian Airport České Budějovice Inc.
Keywords: Jihočeské letiště České Budějovice a.s.; interní a externí analýza; Porterův model pěti sil; STEP analýza; Strategické mapy; Analýza konkurentů a Analýza atraktivnosti prostředí; Podniková kultura; SPACE analýza; SWOT analýza; Portfolio analýza.; The South Bohemian airport České Budějovice a.s.; the internal and the external analysis; Porter´s five forces model; STEP analysis; Strategic maps; Competitor analysis and analysis of the attractiveness of the sector; Corporate culture; SPACE analysis; SWOT analysis; Portfolio analysis.