Vyhodnocení ekonomické efektivnosti chovatelské technologie na dané farmě. - Kohout, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zaměřuje na ekonomické vyhodnocení přínosu použití elektrolyticky upravené vody (EUV), jako náhrady za chemické přípravky na eliminaci patogenních organizmů při proplachování dojícího zařízení v dojírně vybraného zemědělského podniku na základě srovnání s referenční dojírnou.
Evaluation of economic effectivity of breeder technology in chosen farm.
Keywords: nanotechnologie; Envirolyte; elektrolyticky upravená voda; náklady; nanotechnology; Envirolyte; electrolytic adjusted water; costs