Uplatňování etických zásad v rámci PR kampaní ve vybrané organizaci - Maršálková, Nina (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce je na konkrétních PR kampaních posoudit míru implementace etických norem a dále posoudit soulad s etickým kodexem organizace. Pro práci byla vybrána nezisková organizace Neposeda, poskytující preventivní a volnočasové aktivity pro děti, mládež rodinu a komunitu. Jsou popsány cílové skupiny organizace, způsoby komunikace s nimi, následně jsou vybrány PR kampaně. Kampaně jsou shrnuty a zhodnoceny z hlediska uplatňování etických norem.
The application of ethical principles in PR campaigns in selected organization
Keywords: public relations; etika; etický kodex; nezisková organizace; etika v public relations; komunikace; public relations; ethics; Code of Ethics; non-profit organization; ethics in public relations; communication