Problém slov -"parazitů" v ruské řeči - Sharipova, Zhanar (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá problémem slov-parazitů, konkrétně jejich vlivem na ruskou řeč. Cílem práce je nahlédnout na problém slov-parazitů z několika perspektiv, zjistit jejich vliv na ruskou řeč a zpracovat doporučení, jak se zbavit slov-parazitů. V teoretické části práce jsou objasněny pojmy, jako je slova-parazity a jejich specifikum, dělení, příčiny jejich vzniku a klasifikace slov-parazitů. Praktická část se zabývá zpracováním seznamu nejvíc používaných slov-parazitů a zpracováním doporučení, jak se zbavit slov-parazitů. Praktická část také obsahuje interpretace výsledků z teoretické části práce.
The problem of parasitic words in Russian speech
Keywords: Slova-parazity; ruská řeč; doporučení; příčiny vzniku a klasifikace slov-parazitů.; Parasitic words; Russian speech; recommendations; reasons for the appearance and classification of parasitic words.