Analýza cash flow vybraného podnikatelského subjektu. - Čecháčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem předkládané diplomové práce je posoudit na konkrétním podniku vlivy působící na vývoj peněžních toků v jednotlivých letech. Významné je posoudit vliv úvěru získaného v roce 2006 na vybudování brousící linky na hotovostní toky podniku.
Analysis of cash flow in selected enterprise.
Keywords: cash flow; cash flow