Uplatnění principů procesního řízení v MSP - Rychtář, Milan (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je uplatnění principů procesního řízení v MSP. Práce se skládá z literárního přehledu, v němž je popsána problematika procesního řízení. Vlastní práce obsahuje stanovení původní situace v podniku pomocí strategické analýzy, PESTE analýzy,procesní analýzy a analýzy vnějšího a vnitřního prostředí, dále porovnání výsledků s firemními cíli a strategií firmě, poté návrh procesního řízení v dané firmě.
Applying the principles of process management in SMEs
Keywords: procesní řízení; PESTE; strategická analýza; process management