Identita v kontextu trávení volného času vietnamské mládeže - Bieberle, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce pojednává o identitě národnostních menšin z hlediska psychologie, interkulturní psychologie, sociální psychologie, a je zaměřena na specifika vietnamské etnicity v českém prostředí. Jsou zde také uvedené příležitosti volného času k rozvoji osobního potenciálu mladých Vietnamců. Práce se snaží zmapovat využití oblasti volného času u vietnamské mládeže v České republice s ohledem na etnickou identitu.
Identity in the Context Digestion of Free Time Vietnamese Youth
Keywords: Identita; etnická identita; Vietnamci; vietnamská mládež; volný čas.; Identity; ethnical identity. Vietnamese; minority; Vietnamese youth; free time.