Analýza technologických procesů čistění odpadních vod, které působí obtíže v praxi jednotlivých ČOV - Vajgantová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce je formou literární rešerše podat přehled současných vědeckých poznatků o jednotlivých procesech čištění odpadních vod v městských čistírnách odpadních vod. Práce hodnotí co způsobuje překročení limitů na odtoku a jak se to dá ovlivnit.
Analysis of the technology of waste-water clearing causing the problems in wastewater treatment.
Keywords: odpadní vody; městské čistírny odpadních vod; nutrienty; kaly; wastewaters; waste {--} treatment plant; sludges