Syndrom vyhoření u učitelů 2. stupně ZŠ - Machovcová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se zabývá projevy syndromu vyhoření u učitelů 2. stupně základních škol v regionu jižních Čech. O spolupráci na výzkumném šetření bylo požádáno 48 škol. Pro výzkum byl použit standardizovaný dotazník Maslach Burnout Inventory. Dotazník vyplnilo celkem 111 respondentů.
Burn out syndrome by teachers at secondary school
Keywords: syndrom vyhoření; životní styl; Maslach Burnout Inventory; burn out syndrome; life style; Maslach Burnout Inventory