Internetový marketing - Karbulka, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce poskytuje komplexní pohled na internetový marketing využívaný internetovým obchodem. Cílem této diplomové práce je vypracovat na základě analýzy jednotlivých marketingových nástrojů na internetu konkrétní návrhy a doporučení pro optimalizaci internetového marketingu, který Internetový obchod využívá.
Internet marketing
Keywords: internetový marketing; internetový obchod; marketing ve vyhledávačích; optimalizace pro vyhledávače; reklama ve vyhledávačích; sociální sítě; e-mailing; display reklama; internet marketing; e-shop; search engine marketing; search engine optimalisation; search advertising; social media; e-mailing; display advertising