Vztah a závislost mezi kouřením a pitím alkoholu u studentů JU - Žáková, Ilona (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce se zabývá tématikou kouření a alkoholu u studentů JU. Smysl práce spočívá ve snaze zjistit, jaký je vztah a závislost ve vzájemné kombinaci. Cílem diplomové práce je zmapovat situaci v oblasti kouření a pití alkoholu u studentů JU. Zjistit, jaký zaujímají studenti postoj k těmto negativním faktorům životního stylu, jaké jsou vzájemné vztahy mezi kouřením a pitím alkoholu, popřípadě závislost na nich a na základě analýz porovnat výsledky vztahy, závislost a počet studentů JU.
Relationship and the dependence between smoking and alcohol use among students JU
Keywords: student; cigareta; kouření; alkohol; konopné látky; kombinace; vztah; závislost; výzkum; zkušenost; negativní faktor; respondent; zdraví; životní styl; student; cigarette; smoking; alcohol; cannabis; combination; relationship; addiction; research; experience; negative factor; respondent; health; lifestyle