MARKETING JAKO NÁSTROJ MANIPULACE - Polánka, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2008)
Marketing jako nástroj manipulace Cílem práce je zjistit, zda je možno pomocí marketingových nástrojů změnit chování určité cílové skupiny. Jako konkrétní oblast jsem zvolil protidrogovou prevenci v rámci Jihočeského kraje a instituce, které se touto činností zabývají. Práce by měla zmapovat, zda a v jaké míře používají preventisté marketingu jako prostředku ovlivňování chování svých klientů.
Marketing as an instrument of manipulation.
Keywords: marketing; manipulace; drogy; protidrogová prevence; marketing; manipulation; drugs; anti-drug prevention