Nevyužitý potenciál venkovského cestovního ruchu v regionu Táborska - Čiháková, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem této práce bylo analyzovat nevyužitý potenciál venkovského cestovního ruchu v regionu. Po analýze navrhnout možnosti rozvoje konkrétního potenciálu. K tomuto produktu bylo zapotřebí provést dotazníkové šetření, zda by o něj existoval skutečný zájem. Po té byla zpracována předběžná kalkulace, zda by podnik mohl fungovat.
The idle potential of the rural tourism in the region of Tabor
Keywords: návštěvník; turista; region; udržitelný cestovní ruch; venkovský cestovní ruch; visitor; traveller; region; sustainable tourism; rural tourism