Řízení lidských zdrojů vybranými poskytovateli zdravotních služeb - Míková, Martina (Jihočeská univerzita, 2023)
Řízení lidských zdrojů by mělo být nedílnou součástí každé organizace. Lidské zdroje jsou tím nejcennějším zdrojem, které organizace mají a jsou díky nim schopné konkurovat ostatním organizacím.
Management of human resources by chosen health care providers
Keywords: management; ošetřovatelská péče; sestra; řízení lidských zdrojů; zdravotní služby; management; nursing care; nurse; human resource management; health services