Analýza hlavních materiálových toků ve firmě - Mráz, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem mé diplomové práce byla analýza hlavních materiálových toků v podniku Prym Consumer CZ s.r.o. V diplomové práci jsem popsal vztahy s dodavateli, kde za zmínku stojí konsignační sklady. Nejvíce jsem se zaměřil na hodnocení skladového hospodářství - od popisu skladů až po návrh vlastního řízení zásob.
Analysis of the main material flows in the company
Keywords: logistika; materiálový tok; řízení zásob; skladování; pojistná zásoba; logistics; material flow; inventory management; storage; outstanding stock