Řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Křišťanová, Hana (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku. Cílem diplomové práce bylo zhodnotit řízení lidských zdrojů a případně navrhnout alternativní řešené jeho zlepšení. Pro zjišťování informací byla použita metoda dotazování osobního i písemného. S vedoucí personálního byl veden rozhovor, zaměstnancům byl rozdán dotazník. K vyhodnocení jsem využila program MS Excel. Ze zjištěných inforamcí vyplynulo několik nedostatků, pro které byla navržena příslušná opatření.
The management of human resources in a certain company
Keywords: Klíčová slova: řízení lidských zdrojů; personální činnosti; pracovníci; Keywords: human resource management; actions of human resource; staff