Praktické měření a diagnostika systému Common-rail - Hart, Petr (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá praktickým měřením a diagnostikou na vybraném vozidle Hyundai Santa Fe a na výukovém panelu. Práce je rozdělena na dvě části. První část má za úkol seznámit čtenáře s palivovou soustavou vznětového motoru s tlakovým zásobníkem Common-rail, s pojmem sériová a paralelní diagnostika. V druhé části diplomant provede sériovou a paralelní diagnostiku palivové soustavy vznětového motoru na vozidle a na výukovém panelu. Diplomant dále naměřená data popíše a zhodnotí rozdíly v měřeních.
Practical measurement and diagnostics of the Common Rail system
Keywords: Common-rail; sériová diagnostika; paralelní diagnostika; měření; Common-rail; serial diagnostics; parallel diagnostics; measurement