Management kvality ve vybraném podniku - Čecháčková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2009)
Teoretická část se zaměřuje na kvalitu, management kvality a systém řízení kvality. Praktická část práce obsahuje analýzu managementu kvality ve vybraném podniku. Na základě analýz navrhuji zlepšení.
Quality management in selected company
Keywords: management kvality; jakost; řízení; systém řízení kvality; quality management; quality; control; quality management system