Výuka tématu reklamy na 2. st. ZŠ - Fliegerová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce se skládá ze dvou částí teoretické a praktické. V teoretické části je vymezena základní problematika vztahující se k tématu výuky reklamy. Praktická část popisuje přípravu, realizaci a hodnocení tematického bloku o reklamě, který byl uskutečněn na druhém stupni Základní školy Jana Kubelíka, Neveklov.
Teaching about commercials at the lower secondary school
Keywords: dotazníkové šetření; reklama; tematický blok; test; žák druhého stupně; questionnaire survey; advertising; thematic block; test; second-stage pupil