Postoje a nákupní chování zákazníků nákupního centra - Kolářová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním tématem diplomové práce je výzkum a následné zhodnocení postojů a nákupního chování zákazníků ve vybraném nákupním centru.
Attitudes and buying behaviour of customers of a shopping center
Keywords: Nákupní chování; postoje zákazníků; nákupní centrum; atmosféra v nákupním centru; nákupní zvyklosti; Buying behavior of consumers; attitudes of customers; shopping center; atmosphere of shopping center; shopping customs