Návrh a vytvoření výukových panelů pro elektrotechniku - Slipka, Václav (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce v teoretické části popisuje chování a principy jednotlivých základních komponentů a součástek možných k použití při návrhu a konstrukci panelů pro výuku elektrotechniky. V praktické části je popsán postup vytváření schémat, postup práce při konstrukci panelů a popis funkčnosti panelů.
Design and creation of teaching panels for electrotechnics
Keywords: Elektrotechnika; ochrana; panely pro výuku; silnoproud; Electrotechnics; protection; teaching panels; heavy current