Volnočasové aktivity učitelů na středních školách - Čížková, Hana (Jihočeská univerzita, 2015)
Ve své bakalářské práci se zabývám volnočasovými aktivitami středoškolských učitelů. V teoretické části se zaměřuji na faktory, které ovlivňují trávení volného času a vysvětlení pojmů: volný čas, středoškolský učitel, věková kategorie, životní styl. Praktická část vychází z poznatků získaných metodou dotazníkového šetření. Zjištěné údaje jsou zaznamenány do grafů a tabulek. V závěru je shrnutá data a doporučení.
Leisure activities of high school teachers.
Keywords: aktivita; středoškolský učitel; trávení volného času; volný čas; activity; secondary school teacher; leisure time spending; leisure time