Hodnocení úrovně individuální turistiky ve vybraném regionu Jihočeského kraje - Králová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce hodnotí úroveň a vývoj agroturistiky v rámci jihočeského kraje. Výzkum byl prováděn pomocí dotazníkového šetření a následně zpracován vybranými statistickými metodami.
Evaluation of the level of individual tourism in selected region of South Bohemian district
Keywords: shluková analýza; kontingenční tabulky; četnosti; agroturistika; statistické analýzy; Cluster analysis; contingent tables; percent occurrence; agricultural tourism; statistical analyses