Imunoterapie melanomu a pankreatického adenokarcinomu na myším modelu - Jandová, Linda (Jihočeská univerzita, 2017)
Cíl této práce je zaměřen na možnosti nádorové imunoterapie, která byla studována na myším melanomu B16-F10 a na myším pankreatickém adenokarcinomu Panc02. Porovnávali jsme efekt rozličných složek stimulujících vrozenou i získanou imunitu v in vivo a in vitro experimentech. Práce zároveň sleduje výskyt metastáz.
Immunotherapy of melanoma and pancreatic adenocarcinoma in a mouse model
Keywords: imunoterapie; melanom; pankreatický adenokarcinom; metastázy; immunotherapy; melanoma; pancreatic adenocarcinoma; metastasis