Zážitkový cestovní ruch v Jihočeském kraji - Procházková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce analyzuje nabídku a poptávku po produktech zážitkového cestovního ruchu v Jihočeském kraji, tedy oblasti, která skýtá nepřeberná přírodní i kulturní bohatství, a navrhnuje možné inovace, které by přispěly k rozšíření nabídky regionu.
Experiential tourism in South Bohemia region
Keywords: zážitkový cestovní ruch; Jihočeský kraj; turismus; zážitek; spotřeba; domácí cestovní ruch; produkty zážitkového cestovního ruchu; experiential tourism; South Bohemia region; tourism; experience; consumption; domestic tourism; experiential tourism products