Vnímání značky - Koštová, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce na téma "Vnímání značky", je na jedné straně analyzovat vnímání značky veřejností, na druhé straně vnímání značky vybranými zaměstnanci společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. V závěru byly navrhnuta opatření k případnému zlepšení vnímání značky.
Brand perception
Keywords: značka; vnímání značky; marketingový výzkum; strategie značky; brand; brand perception; marketing research; brand strategy