Moderní technologie v maloobchodě - Pinkasová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá moderními technologiemi v maloobchodě. Hlavním cílem práce je zjistit, jak spotřebitelé přijímají moderní technologie v maloobchodě. Jaký je jejich názor na technologie, a jak je vnímají. Pro dosažení hlavních cílů byl použit marketingový výzkum (dotazníkové šetření), zaměřený především na moderní maloobchodní technologie určené zákazníkům a na moderní technologie používané ve světě. Následně byly zpracovány výsledky a návrhy na zlepšení.
Modern retail technology
Keywords: maloobchod; samoobslužné pokladny; elektronické regálové cenovky; Cashback; vážící systémy; informační terminály; bezkontaktní platby; retail; self-checkout; electronic shelf price tags; Cashback; weighing systems; information terminals; contactless payments