Nezaměstnanost na Třebíčsku v letech 2000 - 2012 - Brabcová, Petra (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá nezaměstnaností v třebíčském regionu v letech 2000 ? 2012. Teoretická část charakterizuje trh práce, nezaměstnanost, nezaměstnané ve společnosti, rizikové skupiny nezaměstnaných, státní politiku zaměstnanosti, třebíčský region, činnost Úřadu práce v Třebíči a problémové skupiny nezaměstnaných. V praktické části používám kvantitativní výzkum a z něj metodu statistického šetření z oblasti Třebíčska, týkající se využívání nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti v letech 2000 - 2012.
Unemployment in the Třebíč area from 2000 to 2012
Keywords: Trh práce; Nezaměstnanost; Třebíčsko; Rizikové skupiny nezaměstnaných; Úřad práce; Státní politika zaměstnanosti; labour market; am unemployment; the Třebíč area; problematic groups of unemployed people; the Labor office; politics of employment