Řízení provozu neziskové organizace - Graňová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce byla zaměřena na problematiku řízení provozu a financování dobrovolnického centra v rámci neziskové organizace X. Bylo popsáno personální zajištění dobrovolnického centra a jeho organizační struktura v návaznosti na celou organizaci X, bylo analyzováno makroprostředí a jeho nejvýznamnější faktory působící na činnost projektu. Dále byla práce zaměřena na zdroje finančních prostředků a jejich optimální strukturu pro období 2011 ? 2013. V návaznosti na rostoucí potřebu finančních prostředků bylo navrženo rozšíření portfolia služeb, prodej služeb a spolupráce s velkými organizacemi za účelem získání finanční podpory.
Operations management of nonprofit organization
Keywords: Nezisková organizace; provoz; finanční zdroje; řízení; rozvoj finančních zdrojů; náklady; Nonprofit organizations; operations; financials resources; management; development of financial resources; costs