Analýza využití regionální značky v oblasti Krkonoš - Vlášková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu využití regionální značky a dopadů u výrobců certifikovaných produktů v oblasti Krkonoše. Konkrétně byl výzkum zaměřen na značku "Krkonoše - originální produkt."
The analyse of exploitation the regional brand in the region of Krkonoše
Keywords: marketing; marketingový mix; cestovní ruch; značka; regionální značka; marketing; marketing mix; tourism; brand; regional brand