Mapa prachových zátěží silniční dopravy v závislosti na prostředí. - Hanžl, Jaromír (Jihočeská univerzita, 2013)
V této bakalářské práci je hlavním cílem provedení měření hmotnostní koncentrace polétavého prachu v silniční dopravě v závislosti na dopravním prostředí a získání objektivních informací o skutečném vlivu vozidel v silniční dopravě na znečištění ovzduší emisemi z nespalovacích procesů.
Map dust loads of road transport on the environment.
Keywords: Polétavý prach; silniční doprava; znečištění ovzduší; emise.; Airborne dust; road transport; air pollution; emissions.