Vývoj desktopové aplikace pro správu skladu - Dolák, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit aplikaci pro správu skladu. Aplikace je vyvíjena pomocí JavaScriptového frameworku React Native, jehož základní myšlenkou je chytré propojení mezi platformami a jednou z nich je právě Windows pro kterou je tato aplikace vyvíjena. Praktická část práce se zabývá popisem jednotlivých technologií použitých při implementaci aplikace a jsou zde vysvětleny základní použité techniky objektově orientovaného programování a jejich návaznost na samotnou ukázkovou aplikaci. Praktická část se věnuje analýze, návrhu a samotnému procesu implementaci aplikace. Výstupem celé bakalářské práce je betaverze desktopové aplikace, která je otestována v podmínkách simulovaného prostředí skladu, tak aby zde byly použity veškeré základní funkcionality aplikace. Nedílnou součástí práce je také analýza toho, jak se aplikaci podařilo obstát a jaké byly případně nalezeny chyby.
Development of desktop application
Keywords: React Native; Universal Windows Platform; JavaScript; PHP; REST API; operační systém Windows; React Native; Universal Windows Platform; JavaScript; PHP; REST API; OS Windows