Matematika na dotykových zařízeních - Kříhová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem bakalářské práce na téma "Matematika na dotykových zařízeních" je podat informace o možnostech výuky matematiky za pomoci elektronických dotykových zařízení, kterými jsou tablety a chytré mobilní telefony. Zmapovat dostupnost výukových online zdrojů a výukových aplikací.
Mathematics with touch-screen devices
Keywords: Dotyková zařízení; matematické aplikace; GeoGebra; funkce; grafy; Touch-screen devices; matematics aplikations; GeoGebra; function; graphs