Regulační hydraulika traktorů a její praktické využití - Doležal, Jan (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá Regulační hydraulikou u traktorů a jejím praktickým využitím. Teoretická část obsahuje konstrukci tříbodových závěsů, varianty regulačních systémů a vliv regulačních systémů na využití a přenos výkonu. Praktická část se zabývá využitím regulační hydrauliky v praktickém provozu.
Regulatory hydraulics of tractors and its practical use
Keywords: Regulační hydraulika; elektrohydraulický regulační systém; tříbodový závěs; regulace; prokluz; ramena zvedacího ústrojí.; Regulatory hydraulics; electro-hydraulic control system; hitch; regulation; slip; shoulders lifting mechanism.