Zahrádkaření bez zahrádek aneb sněz si svoje město - Vávra, Jan (Český zahrádkářský svaz, 2020)
Článek o konceptu "jedlého města" a jeho realizaci ve městě Andernach.
Keywords: město; zahrádkaření; potraviny