Využití počítače při přípravě, tvorbě a vyhodnocení testů a dotazníků - Schön, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá využitím počítače při přípravě, tvorbě a vyhodnocení testů a dotazníků. Seznamuje s různými způsoby využití výpočetní techniky při vyplňování testových nebo dotazníkových formulářů a jejich vyhodnocení. Celá problematika je posuzována s ohledem na aplikaci ve školství. Výstupem je srovnání jednotlivých metod.
Use of computers in the preparation, creation and evaluation of tests and questionnaires
Keywords: test; didaktický test; dotazník; Moodle; Google Docs; počítač; test; didactical test; questionnaire; Moodle; Google Docs; computer