Analýza služeb cestovního ruchu na Podblanicku - Svitáková, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se zabývá analýzou služeb cestovního ruchu v regionu Podblanicko. Součástí je situační analýza a terénní dotazníkové šetření, na jehož základě je vytvořen marketingový mix zkoumané destinace. Kapacita a kvalita služeb cestovního ruchu v regionu je většinou dostatečná. Je však nutné prezentovat oblast jako celek, a tím prodloužit dobu pobytu potencionálních návštěvníků a podpořit tak rozvoj zkoumaného regionu.
Analyse of services of Tourism in Podblanicko
Analýza služeb cestovního ruchu na Podblanicku
Keywords: cestovní ruch; destinace cestovního ruchu; služby cestovního ruchu; situační analýza; analýza konkurenceschopnosti; analýza poptávky; marketingový mix destinace; Tourism; tourism destination; tourism services; situation analysis; competition; demand; marketing mix