Návrh systému mezikontinentálních přeprav nákladů ve vybrané společnosti - Kovářová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo navrhnout systém realizace mezikontinentálních přeprav nákladů pro vybrané komodity z hlavních destinací, s nimiž vstupuje vybraná společnost do obchodního styku. Ve výsledkové části jde o popis procesů jednoltivých druhů přeprav a následné porovnání z hlediska času a finanční náročnosti. Závěrem je vybrané společnosti navržena nejvýhodnější varianta pro jednotlivé destinace a pro vybrané komodity.
Propose a system of intercontinental freight transport for commodities on specific company
Keywords: Mezinárodní přeprava; dovoz; vývoz kancelářských a školních potřeb; letecká nákladní přeprava; nákladní silniční přeprava; námořní přeprava; železniční nákladní přeprava.; Transport; international; import and export of office and school supplies; air cargo tasnportation; freight transport by road; sea freight; rail transport.