Pokusy z organické chemie - Honsová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2010)
"Organická chemie" je pátou částí internetové video-databáze chemických pokusů. Celkem je v diplomové práci prezentováno osm pokusů (na internetu od května 2010). Součástí didaktického zpracování jsou video-záznamy, návody a principy úloh. Možnosti využití ve výuce naznačují otázky a úkoly. http://home.zf.jcu.cz/public/departments/kch/didaktika/didaktika.htm
Laboratory preparation of organic compounds
Keywords: Studijní motivace; výuka; e-learning; chemické pokusy.; Motivation to study; education; e-learning; chemical experiments.