Ideální mateřská škola v očích veřejnosti - Svobodová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem bakalářské práce je zjistit, jak by si představovali lidé ideální mateřskou školu, ať už pro své děti, vnoučata či jiné děti. Práce přináší odpovědi na tyto otázky: Jaká je představa veřejnosti o ideálním počtu dětí ve třídě, o počtu učitelek na třídu? Dále jakou mají představu o ideálních aktivitách probíhajících v mateřské škole.
The ideal kindergarten school in the eyes of the public
Keywords: Mateřská škola; vnímaní; veřejnost; Ideal kindergarten; perception; public