Nové trendy v marketingové komunikaci - Solarová, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo analyzovat nové trendy v marketingové komunikaci a vybrané firmě (NEOTECH, a. s., se sídlem v Písku) navrhnout nový způsob marketingové komunikace v intencích těchto nových trendů. Návrh byl zpracován na konkrétní produkt: ''Počítačový servis koncovým uživatelům''. Jsou zde vyjmenovány předpokládané ekonomické dopady této komunikace a uvedeny náklady na realizaci mého návrhu.
New trends in marketing communication
Keywords: marketingová komunikace; virální marketing; guerilla marketing; cross-marketing; marketing communication; viral marketing; guerilla marketing; cross-marketing