Ekonomické aspekty využití GPS navigace při setí kukuřice - Hrnčíř, Bronislav (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na možnost efektivního využití technologie GPS v zemědělství, zejména při setí kukuřice. První část práce poskytuje náhled do problematiky současných navigačních systémů a seznámením se s nejběžnějšími systémy polohové navigace. Experimentální část je zaměřena na vyhodnocení přínosu přesného setí s navigačním systémem a bez něj v zemědělské praxi.
Economic aspects of using GPS technology by sowing the maize
Keywords: Global Positioning System; Precision Land Management; efektivita; Global Positioning Systém; Precision Land Management; efectivity