Vyhodnocení vlivu inženýrských sítí na projekt komplexní pozemkové úpravy - Douchová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku inženýrských sítí. Obsahuje literární rešerši, která popisuje pozemkové úpravy, věcná břemena a popis jednotlivých typů inženýrských sítí a nepřekročitelných překážek. Cílem této práce je popis inženýrských sítí v katastrálním území Kochánov, které leží v okrese Havlíčkův Brod. V daném území jsem zjišťovala, jakých parcel se inženýrské sítě dotýkají a co způsobují.
Evaluation of the impact of engineering networks to the project comprehensive landscaping
Keywords: inženýrské sítě; věcná břemena; síť; pozemkové úpravy; vedení; engineering network; easements; network; landscaping; conduit