Funkce dvou proměnných --- sbírka řešených příkladů - Kalivodová, Anna (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce obsahuje řešené příklady na defniční obor funkce dvou proměnných. Každý příklad je podrobně vyřešen a doplněn o obrázek. Příklady jsou řazeny dle tematických celků a dle obtížnosti.
Two-variable Functions --- A Digest of Solved Examples
Keywords: funkce; definiční obor; function; domain